Bij Café de Zwaan zijn er oneindig veel mogelijkheden om van jouw zakelijke evenement een succes te maken. Van diner tot receptie, wij ontzorgen je van het begin tot het einde!

Bedrijfsuitje

Heb je plannen om met jouw collega’s een leuk bedrijfsuitje te organiseren? Huur boven bij Café de Zwaan een eigen zaal of laat ons jouw privé diner met collega’s verzorgen. Boek een rondvaart of speurtocht door Haarlem met één van onze partners en eindig voor een gezellige uitgebreide borrel of diner bij ons aan de bar.

Borrel

Dorst van het harde werken? Kom met jouw collega’s een afzakkertje doen na een drukke werkweek om deze nog eens even in alle rust te bespreken. Doe dit in onze privé zaal of kom gezellig beneden bij ons aan de bar staan. Kleed je zakelijke borrel aan met de lekkerste hapjes zoals oesters, charcuterie, kaasplankje, zoutjes of een samengesteld assortiment.

Lunch / Dinner

Wij kunnen in overleg een op maat gemaakte lunch of diner samenstellen zodat aan alle wensen voldaan kan worden. Ook is het mogelijk om een eigen kok of één van onze externe partners in te huren om een lunch of diner voor jullie te verzorgen. Uiteraard is het ook mogelijk om van de kaart te bestellen met een breed scala aan gerechten en producten uit het seizoen.

Receptie

Organiseer jullie zakelijke receptie voor een afscheid, jubileum, pensionering, promotie of ontslag bij ons in het café met een gedeelte van het terras of in een besloten bovenruimte vanaf 9:00. De zaal boven beschikt over een eigen bar, een eigen geluidsinstallatie met microfoon en beamer. Wij serveren in overleg naast het volledige dranken assortiment, heerlijke borrelhapjes. Hierbij kunt u kiezen uit de hapjes van onze borrelkaart, maar in overleg kunnen wij bijna alles voor u maken.

Vergaderen

Combineer het nuttige met het aangename door jouw volgende vergadering bij Café de Zwaan te organiseren. Met een privé vergaderzaal vanaf 9:00 zijn de mogelijkheden eindeloos. Je hebt beschikking tot een eigen beamer, geluidsinstallatie, airco en bar. Krijg je trek van al het harde werken? Wij verzorgen ook een lunch op maat en op tijd zodat de vergadering vlekkeloos voortgezet kan worden.

Workshop

Omdat Café de Zwaan beschikt over een eigen zaal die gehuurd kan worden vanaf 9:00 zijn wij ook de aangewezen locatie in Haarlem om jouw workshop te organiseren. Je hebt de beschikking over een eigen beamer, geluidsinstallatie, microfoon en bar. Tijdens de workshop kunnen wij een lunch of diner verzorgen. Maak jouw volgende workshop een succes door deze bij ons te organiseren!