Bij Café de Zwaan zijn er oneindig veel mogelijkheden om van jouw feestje een succes te maken. Van walking diner tot knalfeest, wij ontzorgen je van het begin tot het einde!

Boottocht

In samenwerking met een Haarlemse rederij kunnen wij een boottocht door Haarlem aanbieden tot 20 personen waarbij je vertrekt en eindigd bij Café de Zwaan. Zo kan er vooraf of aansluitend aan de boottocht gegeten, gedronken en gefeest worden in ons café of in onze besloten bovenruimte. Tijdens de boottocht kunnen wij ook de catering verzorgen. Koude drankjes, borrelhapjes of lunch aan boord is mogelijk.

Borrel

Een rustige of feestelijke borrel met jouw vrienden of collega’s? Kom bij Café de Zwaan aan de bar en geniet van ons breed scala aan bieren, wijnen, hapjes en alcoholvrije dranken. Het personeel staat voor je klaar om jouw borrel tot in de puntjes te verzorgen.

Feestje

Organiseer jouw feestje bij Café de Zwaan! Vier bij ons jouw verjaardag, babyborrel, trouwerij of omdat je gewoon zin hebt in een feestje. Wij bieden een aparte zaal op de eerste verdieping voor maximaal 70 personen inclusief een eigen bar, een eigen geluidsinstallatie met microfoon en beamer. Op zoek naar een leuke locatie voor jouw volgende pubquiz of spelletjesavond, wij hebben alles in huis om hier een success van te maken!

Receptie

Vier jouw receptie voor een afscheid, condoleance, trouwerij of jubileum bij ons in het café met een gedeelte van het terras of in een besloten bovenruimte. De zaal boven beschikt over een eigen bar, een eigen geluidsinstallatie met microfoon en beamer. Wij serveren in overleg naast het volledige dranken assortiment, heerlijke borrelhapjes. Hierbij kunt u kiezen uit de hapjes van onze borrelkaart, maar in overleg kunnen wij bijna alles voor u maken.

Groepen

Tot 70 personen een eigen zaal. Ideaal voor vrijgezellenfeestjes, 21-diners, vrienden, familie, teamuitjes en nog veel meer!

Lunch / Dinner

Kom lunchen of dineren op het zonovergoten terras van Café de Zwaan of geniet binnen in ons bruin-grand-café-met-moderne-twist van onze daghap. Door de ideale ligging van ons terras geniet je zo lang mogelijk van de Haarlemse zon.