Pop-up diner

Schrijf je snel in via onderstaand formulier!

Maandelijks pop-up diner op maandagavond

Iedere maand nodigen wij een gastkok uit om een heerlijk exclusief menu te koken. Boven in Café de Zwaan dekken we lange tafels voor een gezellige avond vanaf 18.30 uur. Aanmelden kan bij Bert stuur een appje 06-23361494 met je naam en het aantal personen. Mocht je iets echt niet lusten of een allergie hebben geef dat aan ons door. Het menu is een verrassing. Je krijgt een bericht over de betaling. Drankjes kun je op de avond zelf afrekenen.

Agenda

Op 15 april is ons eerstvolgende pop up diner!

Truffels Eetertainment

Truffels zijn en blijven mysterieuze “zwammen ” die zomaar ergens uit de grond kunnen ontspruiten, en ditmaal komen ze naar boven in Café de Zwaan. Naast hun chefs table, en Taylor Made cateringen verzorgen ze ook pop-up avonden! Als gastkok presenteren Edith en Mark een wervelend culinair 3 gangen menu, samen met deze bekende Haarlemmers gaan we er een onvergetelijke avond van maken.

Reserveren bij Bert 06-23361494 Prijs p.p. € 27,50

Mocht je iets echt niet lusten of een allergie hebben geef dat vooraf aan ons door.

www.truffelseetertainment.nl

Vind jij het leuk om een keer bij ons een pop-up diner te koken? Dan horen wij dat graag!

Op 18 februari is ons eerstvolgende pop up diner, Suzanne van Souplesse Catering komt koken. Inschrijven kan via Bert op telefoonnummer 0623361494. € 25 pp

Ben jij kok en vind je het leuk om een keer bij ons een pop-up diner te koken? Dan horen wij dat graag!

19 november restaurant Mr&Mrs on tour, culinaire hoogstandjes van dit bekende Haarlemse restaurant. Deze maand kost het menu inclusief amuse €30.- p.p meld je snel aan bij Bert 06-23361494.

Ben jij kok en vind je het leuk om een keer bij ons een pop-up diner te koken? Dan horen wij dat graag!