Zwaan Evenementen

Koningsnacht! 21.00 tot laat DJ Flexy Frank

27 april KONINGSDAG

13.30-15.30 Hooter Tooter Band, De Hooter Tooter Band is een veelzijdige band uit Haarlem en omstreken, die in de huidige bezetting sinds eind jaren ’90 actief is. Met zangeres Patricia Laisina als betoverend boegbeeld, brengen de dame en heren muzikanten een krachtig repertoire van jazz en soul tot funk en disco. De vierkoppige blazerssectie, bestaande uit twee saxen, trompet en trombone is geweldig. Dat wordt swingen!

15.30-16.00 Hollands half uurtje met Rene Las van Bennekom, winnaar van de “zwanenzang competitie 2019”

16.00-Laat Niemand minder dan onze welbekende DJ Martino Rosso, met zekerheid het dak eraf!!

3 februari 2019

1e Zwanenzang in Cafe de Zwaan.

Op zondagmiddag 3 februari zal het levenslied klinken in Café de Zwaan. Vanaf 14.00 uur zullen maar liefst 10 kandidaten gaan strijden om de felbegeerde Zwanenzang wisseltrofee. Een deskundige jury zal uiteindelijk bepalen wie de prachtige bokaal uitgereikt zal krijgen en hiermee een optreden wint op koningsdag voor een groot publiek. Kandidaten kunnen zich nog aanmelden bij info@cafedezwaanhaarlem.nl. Stuur een korte impressie (mag smartphoneopname zijn) en vertel ons welk nummer je gaat spelen. Wij zorgen voor begeleiding (accordeon) of desnoods eigen begeleiding en een microfoon. Alles mag als t maar een echt levenslied is en laat je bijvoorbeeld inspireren door de smartlappen top 100 of een zelf geschreven foute meezinger.

8 december 16.oo live jazz muziek “Just the for of us”

9 december 15.30 swingende kerstliedjes met de Barbees en Barflies, gluhwein en snert.

14 december Santa Run after borrel, team de Zwaan loopt mee met de Santa Run.

23 december Oesters en Champagne, vanaf 16 uur is de Oesterman bij ons aanwezig met heerlijke verse oesters, daarbij serveren wij champagne per glas en per fles voor een hele vriendelijke prijs. De ultieme pre kerst borrel!

26 december 2018 tweede kerstdag open vanaf 16 uur we serveren een heerlijk 3 gangen menu voor € 25.- reserveren kan bij Bert 06-23361494 er zijn maar beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

30 december 15.30 “Zwaanzinnige eindejaars Quiz”

Schrijf je nu in met een team minimaal 3 maximaal 5 personen, inschrijfgeld € 5.- (wij verzorgen de hapjes en er zijn leuke prijzen). Inschrijven kan aan de bar of via Bert 06-23361494, geef je teamnaam door en met hoeveel personen je komt. Doe het snel want er is maar een beperkt aantal teamplekken. Voor de mensen die de legendarische quizzen van ons in de Polobar nog kennen, ook deze quiz wordt geleid.. of gelijd door Peter van der Aart.

31 december zijn we open tot 19.30 uur, daarna een besloten feest (uitverkocht).